Conform Vertaaldiensten Franse les en bijles Zuid-Limburg

Heeft uw kind moeite met Frans op de middelbare school? Bent u op zoek naar iemand die uw kind kan helpen bij het leren van deze taal?

In een persoonlijk gesprek breng ik graag met u in kaart waar de knelpunten zitten en zoeken we een passende oplossing voor uw kind.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor bijles Frans.

Frans voor basisschoolleerlingen

Voor basisscholen zijn er diverse mogelijkheden om Franse les te introduceren in de klas. Voor een aantal scholen in de regio Zuid-Limburg heb ik leerlingen van groep 7/8 op een speelse manier kennis laten maken met de Franse taal en cultuur. Hierbij is gebruik gemaakt van reeds bestaand en speciaal ontwikkeld lesmateriaal. De cursus is gericht op interactie tussen de kinderen door samen te werken, spelletjes te doen, te tekenen, te knutselen en te zingen. Kortom, op een ongedwongen manier met taal bezig zijn.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.